plek

Ver voorbij de ideeën over goed en kwaad is een plek. Ik ontmoet je daar.

Rumi

Landgoed de Kieftskamp is een landhuis uit de achttiende eeuw in het coulisselandschap van de Achterhoek; eenvoudig met stijl.
Het ligt even ten zuiden van Vorden: rust, stilte, bos, enkele boerderijen en een statig huis, gebouwd in 1776. Hoewel het niet een kasteel is, maakt het wel deel uit van de Vordense Acht-kastelen-route.

Het landgoed is een van de pareltjes van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen, de eigenaar.

Ons enthousiasme over de dagen in de Kieftskamp willen we graag overdragen op iedereen die op zoek is naar een plek en een moment om volledig zichzelf te kunnen zijn. Zichzelf, zonder masker van welke makelij dan ook.
Een plek waar je iets komt brengen of halen, of niet. Een plek waar niets moet, en alles mag. Een moment van complete stilte en rust. Een moment van contemplatie en inspiratie. Een omgeving waar je veilig bent, waar verteld en geluisterd wordt. Waar iedereen gelijk is, geen hiërarchie, geen goed en geen fout, onder het motto ‘Ver voorbij de ideeën over goed en fout is een plek, ik ontmoet jou daar’.

c.v., p.a.

Vorden voelt als een reis vol avontuurlijke, persoonlijke ontdekkingen, die als dierbare, kostbare herinneringen in mij zijn samengesmolten, thuiskomen dus.

c.b.

routebeschrijving

Vanaf de slagboom op de Lindeseweg 6 is het een prachtige, kleine wandeling naar de Kieftskamp. Mocht u echter bagage bij u hebben dan kunt u het huis beter via de Hilverinkweg bereiken. Navigatie op Hilverinkweg 2; in de bocht van de asfaltweg kiest u het bospad (negeer het autoverbodsbord).

Getekend kaartje van de Kieftskamp en omgeving